Fox (Admin)
Admin
|
|
Válasz: Hajófelújítás, festés 11 Months ago
|
|
|
ha már van hajód, inkább te keress mancsaftot, látod, itt a fórumokban is többen érdeklődtek !!
A hajód egyébként többet ér ha rajta marad az eredeti gél, mitha lefestenéd. max egy polírozás, de lehet, hogy az sem kell. A svert javítás az más kérdés, sajnos az gyakran megsérül, de könnyű javítani is.
rs
|
|
|
|
|
|
|
The administrator has disabled public write access.
|
keytee (User)
Fresh Boarder
|
|
Válasz: Hajófelújítás, festés 11 Months ago
|
|
|
a baj és a gondolat, ahonnan jött a festés az, hogy a hajó a "vízrekerülés" után 2-3 hónapig ponyva nélkül állt a napon. az eredeti "sérülés" és javítások eddig is látszottak a hajó oldalán és alján, de a napfény jelentősen besárgította azokat a részeket. a madárszar is elég csúnya foltokat hagyott a hajón. én mindenképpen hajó újrafestésére szavazok és ez is a célom. a kérdés, hogy van-e olyan lehetőség, hogy festés után gélezés, vagy színezett gélezés kerüljön a hajóra. bizonyos dolgokat (sárgulás, madászar) gondolom megold a polír, de a hajó alján van egy elég nagy javítás, ami fél mm-ert kidomborodik a hajótestből.
a gélezés hogyan működik? a gél fehér, vagy színtelen vagy színezhető? international vagy bármi hasonlóan jó minőségű gyártónak lehet-e ilyen gélje? a hajónak nincsenek olyan horror méretei, hogy az anyag nagyon drága legyen (gondolom én...)
köszi az eddigi segítségeket is
egy másik kérdés, ha már itt járunk. a száling és a vorstaghoz lemenő drótköteleket mire cseréljem? szintén drótkötélre vagy ezekre a kevláros (vagy milyen) kötelekre?
|
|
|
|
|
|
|
|
Lori31 (User)
Fresh Boarder
|
|
Válasz: Hajófelújítás, festés 10 Months, 2 Weeks ago
|
|
|
[censored]
|
|
|
|
|
|
|
Last Edit: 2009/10/27 11:01 By Fox.
Reason: Offtopic
|
|
|
|
kenguru (User)
Senior Boarder
|
|
Válasz: Hajófelújítás, festés 10 Months, 2 Weeks ago
|
|
|
Szia Lori31!
Szerintem nem olvastad végig a fórumokat, amikbe beleírtál. Ezen az oldalon a mancsftnak jelentkezők nem egy tőkesúlyos vitorlásra szeretnének beugróként fölülni negyedik szendvicskenegetőnek, hanem egy versenykatamaránra ahol összesen 2 ember dolgozik!
Azt végképp nem értem, hogy miért írtad be a "hajófelújítás, festés" rovatba a hozzászólásod. Lehet, hogy csak reklámozni szeretnéd az oldalt???
Kenguru
|
|
|
|
|
|
|
|
|