|
|
|
Balaton-hajótárolás 1 Year, 1 Month ago
|
|
|
Hello mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Augusztus elején terveznénk egy egyhetes nyaralást a Balatonra, és természetesen vinnénk a katamaránt is.(Hobie 16) Tudnátok jó helyet ajánlani, ahol el lehet tárolni a hajót arra az egy hétre? Mivel családostul megyünk, Zánkán gondolkodtunk. Tavaly voltunk már egyszer így, Világoson, de ott csak a vízben tudtuk a hajót tárolni, de nem igazán tetszett, kétszer kellett kiszedni vihar miatt, persze mólóról... Szóval vagy egy olyan kemping, ahol van sólya, vagy egy hely kéne, ahol el lehet a hajó egy hétig.
Előre is köszönöm!
Gratulálok a VB résztvevő csapatoknak, hajrá, így tovább, és írjatok sok beszámolót!
Üdv:
Dani
|
|
|
|
|
|
|
The administrator has disabled public write access.
|
Fox (Admin)
Admin
|
|
Válasz: Balaton-hajótárolás 1 Year, 1 Month ago
|
|
|
Szia,
Alsóörs, Europa kemping. Keresd Bakonyi Józsit (Joe), tel: 20/9848801.
Van sólya kettő is, 4m széles, nem túl meredek, ketten ki bírjátok húzni a 16ost.
A hajók zárt területen vannak ( "ketrec" ) a kempingen belül is.
Az árat nem tudom, Joe majd biztos kitalál valamit neked.
Gyertek Aug 15-20 között, és induljatok az OB-n !
Jó nyaralást,
rs
|
|
|
|
|
|
|
Last Edit: 2009/07/23 22:55 By Fox.
|
|
|
|
keytee (User)
Fresh Boarder
|
|
Válasz: Balaton-hajótárolás 10 Months, 2 Weeks ago
|
|
|
Az a nagy helyzet, hogy készülvén már a jövő tavaszra azon gondolkodtam, hogy vajon a déli parton, Fonyód közelében hol lehet normális helyen tárolni a hajót? jelenleg Port Lacajban van, de félek, hogy jövőre túl idegen leszek már nekik (aki ismeri lacajt, tudja miről beszélek). Balatonboglár jónak tűnik, csak kimenetel a kikötőből két takk váltással lehetséges elég szűk helyen...
Valakinek van tapasztalata?
Köszi előre is
|
|
|
|
|
|
|
|
acs (User)
Fresh Boarder
|
|
Válasz: Balaton-hajótárolás 9 Months, 3 Weeks ago
|
|
|
Szia,
Balatonlelle Yacht Klub? A part homokos, bár a víz sekély. Mi szerintem jövőre ott leszünk, mivel félig-meddig lelleiek vagyunk.
T.
|
|
|
|
|
|
|
|
keytee (User)
Fresh Boarder
|
|
Válasz: Balaton-hajótárolás 9 Months, 3 Weeks ago
|
|
|
Ok, jó lehet köszi, most dér kupán voltam ott és egész pofás a hely. De megvárom Dió zamárdis kezdeményezéséből mi lesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|