Oldalak

2007. október 2., kedd

Formula 18 Osztálytalálkozó


F18_H_v1.jpg
Jónéhány, Formula 18 osztályú hajóval vitorlázó sporttársunk - köztük jómagam is - elérkezetnek látjuk az időt a Formula 18 katamarán osztály Magyarországi szervezetének megalapítására.


    


Az elmúlt évek hazai katamarán versenyein a Formula 18 osztályú hajók alkották a mezőny gerincét, az osztály megalapításához és aktív működtetéséhez szükséges minimálisan 8 hajó megvan.
Tudomásom szerint a következő csapatok tervezik, hogy jövőre formula 18 hajóval versenyezni:

 1. Váradi Szabó János - Petheő Tamás
 2. Szőcs Isván - Honti Norbert
 3. Diószegi Zoltán -
  Jankovics Gábor
 4. Bakonyi József - [ ]
 5. Kasuba István - [Kasuba Bea ]
 6. Pátzay József - Novák Roland

 7. Tarjányi Gyula - Tarjányi Gyuláné
 8. Tóth Zalán - dr.Holló Péter
 9. Bartos Zoltán - Litkey Csaba
 10. Róka Sándor - Korompai Zsolt
 11. Horváth Henriette - Székely András
 12. Cséffai Zoltán - Horváth Tibor
 13. ...?
 14. ...? További lehetséges csapatok ?
 A KSE szokásos éves gyűlését előre láthatóan október második felében fogjuk megtartani, ahol nem csak a KSE tagok, hanem valamennyi, a katamarán vitorlázásban érintett sporttársunk megjelenésére számítunk. Javaslom, hogy a Formula 18 osztály potenciális érintettjei mindenképpen jelenjenek meg, vagy képviseltessék magukat, és rövid szándéknyilatkozat aláírásával legyenek aktív részesei a Magyar Formula 18 Osztályszövetség megalapításának. A találkozó időpontjának2007. október 26, péntek, este 6 órát javaslom, várom a visszajelzéseket, kinek jó, kinek nemHelyszín:Várom a javaslatokat !Hozzászólásokat, javaslatokat, mind az időpont, mind a helyszínt, mind pedig az osztály alapításával és jövőbeni működésével kapcsolatban az elre a célra létrehozottFormula 18 Osztályfórumban várom. Jó Szelet !