Oldalak

2007. december 31., hétfő

CatSailing GP 2007, Eredményhírdetés


GP_2007.jpg
A Katamarán Sportegyesület éves közgyűlését követően a CatSailing GP 2007 eredményhirdetésére került sor.























































































.



Kezdve a különdíjakkal, úgy tűnik, a Freestyle kategória győzelmét nem nagyon lehet elhódítani az egyesület házi pszichiáterétől, Kasuba Pistitől; a kis A-classal nagy varázslásokat vitt véghez az idén is. Ha a katamarán mezőnyre messziről ránézel, és a sok közel függőleges árbóc mellett látsz egy közel vízszinteset (aki ennek ellenére nem borul el!), akkor megtaláltad!




havaria.jpgHa látsz egy másik, közel vízszintes árbócot, amelyik viszont el is borul, akkor megtaláltad a CatSailing GP 2007 Havaria különdíj győztes csapatát, a Szőcs István – Honti Norbert párost. Végig elszántan versenyezve a legésszerűtlenebb körülmények között is vízreszálva elhasználtak jópár vitorlát, néhány baumot, elsüllyedtek, nem keveset borultak, vitorlázás helyett gyakran úszásban kellett jeleskedniük. „Fáradozásaiknak” - a Havaria különdíjon túlmenően is – megvolt az eredménye: látványosan szépen fejlődött a csapat az évad végére. Ígéretes fejlődésüket a CatSailing GP fő szponzora, a Nacra Hungary, a jelképesnek tekinthető „Legjobb, Nacra Infusionnal versenyző csapat” különdíjjal is jutalmazta.






















































A versenysorozat legjobban szereplő újonc csapata 2007-ben a Diószegi Zoltán – Jankovics Gábor páros lett, a különdíj, amit ezzel nyertek, lehetővé teszi számukra, hogy így a holtszezonban is gyakran katamaránra ülhessenek!




Legjobb_Ujcsapat.jpg





Az összesített eredménylista tanulsága szerint a legsikeresebb gyártó 2007-ben a Nacra. Na nem azért, mert ő az esemény egyik szponzora, hanem mert a Nacrás csapatoknak sikerült a legtöbb pontot begyűjteniük a pontversenyben!




Végezetül a GP pontversenyének helyezettjei:




I. Pátzay József – Novák Roland [35p]

II. Róka Sándor - Káplán Attila [27p] (Konc Tamás, Kasuba István, Korompai Zsolt), ezzel elnyerve a legjobb Nacraval versenyző egység különdíját is

III. Bartos Zoltán – Litkey Csaba [23p] (Petheő Tamás)




Gratulálunk minden helyezettnek és egyáltalán mindenkinek, aki részvett a CatSailing GP 2007 versenysorozatban, illetőleg köszönjük valamennyi szponzornak a támogatást.



Elsodij.jpg


masodik2.jpg