Oldalak

2010. április 29., csütörtök

Eurowind kupa 2010 - Versenykiírás

image Letölthető az EruoWind kupa versenykiírása , és a pályarajz .

Az idei Eurowind Katamarán Kupa ranglista verseny, ezért – és egyébként is – szükséges az indulás feltételeinek ellenőrzése. Így tehát a nevezéskor kérjük bemutatni a következő dokumentumokat:

-    Érvényes sportegyesületi kékkönyv
    benne 2010-es egyesületi tagdíj igazolással,
    érvényes sportorvosi bélyegzővel,
    2010-es MVSZ versenyengedély bélyeggel,

-    hajó felmérési dokumentum ( ezeket az osztály elnökök listája alapján is elfogadjuk),
-    érvényes felelősségbiztosítási kötvény,
-    osztálytagdíj megfizetés igazolása ( ezeket az osztály elnökök listája alapján is elfogadjuk),

Lehetőség lesz csütörtökön délelőtt Budapesten (XXIII. Ker. Ócsai u. 5.) leigazolásra és az MVSZ versenyengedély kérő érvényesítésére, továbbá a nevezéskor a különböző éves tagdíjak megfizetésére. Ugyancsak a nevezéskor a nyílt többtestű osztály hajóinak a regisztrációs igazolások kiállítását is végzi az osztály vezetése.


Egy újabb lépés a VB rendezési feltételek gyakorlására a vízremenetel előtt és onnan partraéréskor a jelentkezés rendszere. A nevezési sátorban lesz egy nyomtatott oldal, ahol minden hajó személyzetéből valamely tag aláírásával igazolja, hogy kimegy a vízre, illetve az utolsó futam után 1 órája van arra hogy jelezze kiért a partra. Ennek az a jelentősége, hogy nagyszámú hajónál nem lát mindenkit a rendezőség és így nem tudhatja ki az aki nem ért még ki és esetleg segítségre szorul. Persze itt most nem lesz annyi hajó, de hozzá kell szoknotok a rendszerhez ha a VB-n indulni akartok!!! Ezt a rendszert az idei összes versenyen alkalmazni fogjuk.

A verseny alatt a parti főnök Brodmann Laci lesz, a versenytelefon pedig a +36 30 5683391-es mobil.
Versenyrendező Hegedűs Léna +36 30 2112846.